Seneste regnskab fra AASKOV MODETØJ A/S og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen
Profilbillede
Søren Martin Mørch

AASKOV MODETØJ A/S i Haderslev kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 2,8 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde AASKOV MODETØJ A/S en bruttofortjeneste på 30,9 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 24,4 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


AUTO-LETH A/S i Haderslev kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,7 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde AUTO-LETH A/S en bruttofortjeneste på 7,0 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 9,1 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


AAGE JØRGENSEN VVS A/S i Haderslev kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -723.357 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. maj 2019 til 30. april 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde AAGE JØRGENSEN VVS A/S en bruttofortjeneste på 8,9 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 7,5 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


SMR LEASING ApS i Haderslev kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 715.638 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde SMR LEASING ApS en bruttofortjeneste på 2,1 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,0 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Wolford Scandinavia ApS i Haderslev kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 235.269 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 4. december 2019 til 30. april 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Flere artikler