Fin start trods nederlag til Haderslev FK`s S2 kvinder

Af Haderslev FK pige/kvindeafd.

Efter at have været standby i efteråret, var det en spændt træner Jesper Kjær og ass. Pernille Andresen for de genopstandene S2 kvinder fra Haderslev FK der havde debut i søndagens kamp mod Kolding IF.

Holdet har efter et efterår, hvor de ikke kunne stille hold, fået tilgang af 15 nye spillere og gamle kendinge, hvilket førte til en helt ny situation for træner duoen, nemlig at man skulle sortere spillere fra.

HFK kom relativt hurtigt foran, og havde en dominerende rolle i det meste af 1. halvleg, men Kolding åd sig ind i kampen og fik udlignet i slutningen af 1.  halvleg. 2. halvleg var kampen stadig meget jævnbyrdig, men Gæsterne fra Kolding fik scoret mål nr. 2, hvilket medførte et nederlag på 2:1 til hjemmeholdet til stor ærgrelse for trænerne. Men det er med stor fortrøstning at man ser sæsonen i møde.

Kilde: Haderslev Fodbold Klub