Ungevejledningen søger en ny kollega

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kan du se dig selv i en samarbejdende organisation, der arbejder med hjerte og vilje. Hvor vi går for hinanden på tværs af opgaver og fagligheder. Altid med organisationens bedste for øje og allervigtigst - med de unge og deres uddannelsesplan samt virksomhederne i centrum - så læs endelig videre her!

Politisk ønsker man at gøre mere på uddannelses- og erhvervsvejledningens område, og derfor har vi fået mulighed for at ansætte en ny kollega. Måske er det dig?

Hvem er vi
I Ungevejledningen møder vi de unge, der hvor de er. I et forpligtende fællesskab giver vi de unge mod og tro på deres muligheder. Vi skaber trygge og udfordrende rammer, samt varierende muligheder i gode og tillidsfulde relationer. Vi støtter de unge i at få et godt uddannelses- og arbejdsliv. 

Vi arbejder ud fra princippet om, at ingen kan alt, alle kan noget og sammen når vi målet. Vi stiller krav til hinanden, skaber resultater og tør blive målt på dem. 

Vi er i gang med udviklingen af et styrket samarbejde både i Ungevejledningen og med det øvrige netværk i den kommunale ungeindsats – en proces som du får mulighed for at bidrage til sammen med dine kolleger og samarbejdspartnere.

Ungevejledningen består af Ungeteamet og Uddannelses- og erhvervsvejledningen. Vi er en del af Den kommunale ungeindsats i Haderslev (KUI), - i alt er vi 30 dygtige kolleger. 

Vi søger dig der:

  • har erfaring med uddannelsesvejledning (karrierelæring) på grundskoleområdet
  • har gode kommunikative evner – både mundtligt og skriftligt, samt kan forberede, formidle og holde oplæg i en større forsamling
  • har en inspirerende og motiverende personlighed, der har et ressourceorienteret fokus i arbejdet med de unge og deres forældre
  • har bred viden om uddannelsesmuligheder og arbejdsmarkedet
  • har en diplomuddannelse i vejledning (DUEK), eller er villig til at påbegynde uddannelsen indenfor et år
  • kan navigere i en hverdag, der sjældent er kedelig, og hvor du både evner at prioritere, bevare overblik og udstråle overskud i kontakten med de unge, samarbejdspartnere og kolleger
  • trives med at arbejde i en politisk drevet organisation, hvor der løbende arbejdes med udvikling af indsatser for de unge og lovgivningen på området. Det skaber forandringer i den måde, vi løser vores opgaver på, og det kalder på forandringsparathed
  • har højt humør, en god humoristisk sans, et positivt sind og kan bidrage til et godt arbejdsmiljø.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere så kontakt teamleder Mie Høffner på telefon 21 28 66 97 eller mail: mimh@haderslev.dk - som venter på din opringning.

Løn efter gældende overenskomst.

Stillingen er en fast stilling på 37 timer med tiltrædelse pr. 1. januar 2024. 

Ansøgning
Send din ansøgning, CV og bilag via ansøgningsknappen senest den 17. november 2023.

1. samtale afholdes den 23. november og 2. samtale den 27. november 2023.

Haderslev Kommune
Vi understøtter borgernes liv fra de bliver født til de skal her fra. Vi udvikler foreningslivet i samarbejde med de frivillige. Vi skaber rammerne for, at virksomhederne kan udvikle sig. Vi arbejder hver dag for at give de bedste rammer for vækst og velfærd i vores kommune. Derfor er vores ambition, at vi inden 2030 vil have 250 flere i uddannelse, 500 flere indbyggere og 1.000 flere arbejdspladser i Haderslev Kommune.
Alt det kan du blive en del af med et job hos os i Haderslev Kommune.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=75eacb46)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Haderslev Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Ungevejledningen – Uddannelses- og Erhvervsvejledning, Christiansfeldvej, 6100 Haderslev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5936548

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet