Tekniker til vedligeholdelse og service af grundvandspumper i Haderslev

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

BL Grundvandssænkning har mere en 20 års erfaring med alt fra private sløjfninger af brønde til store projekter med landets førende entreprenører.

Vi er rivende udvikling og søger derfor en selvstændig og kompetent tekniker til vores afdeling i Haderslev. Du har lyst til at blive en del af et dynamisk team, hvor det gode humør, den uformelle tone og det at hjælpe hinanden er en selvfølge. 

Din vigtigste opgave bliver:

  • Klargøring og servicering af sugespidsanlæg, overpumpningspumper og dykpumper.

Du vil få en vigtig rolle på værkstedet, hvor du får ansvar for at vedligeholde grundvandpumper så de til enhver tid er klar til yde det bedste. Grundighed og akkuratesse er vigtig.

Din baggrund er ikke afgørende, men vi forestiller os at du har teknisk indsigt, har hænderne skruet rigtig på og interesserer dig for mekanik. Da alt er digitaliseret, er det desuden en fordel hvis du kan begå dig på en PC på brugerniveau. Du skal kunne arbejde selvstændigt og have fuldt overblik.

Det er desuden et krav at du har B kørekort samt truckcertifikat.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Oliver Daberkow på 40318556   eller adm. direktør Jørn Isaksen 24215552
For information om virksomheden https://bl-grundvand.dk/  

Du bedes fremsende din ansøgning, CV samt relevante dokumenter til ltj@bl-grundvand.dk. Oplever du problemer i forhold til at sende, bedes du kontakte Lone Tiede Juhler 40318559

Vi afholder samtaler løbende og ansætter så snart vi har fundet den rigtige kandidat, så vent ikke med at sende din ansøgning. 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Haderslev Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

BL Grundvandssænkning A/S, Norgesvej, 6100 Haderslev

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6056870

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet