Sunset Boulevard i Haderslev, Sønderborg og Rødekro skifter hænder

Foto: Sunset Boulevard.
Profilbillede

Sunset Boulevard-franchisetager Kim Faber har valgt at sælge sine restauranter i Haderslev, Sønderborg og Rødekro til Sunset Boulevard. De tre restauranter vil fra onsdag den 20. juli være på den danskejede fastfood-koncerns egne hænder.

 ”Vi har gennem en fælles dialog haft et ønske om at løfte restaurantoplevelsen til nye højder. Efter gensidig aftale blev vi enige med Kim om, at dette var den bedste løsning for restauranterne fremadrettet."

"Vi glæder os til at overtage dem og sammen med det dygtige personale skabe de gæsteoplevelser, vi som restaurantkæde drømmer om," siger administrerende direktør hos Sunset Boulevard, Jens Broch og fortsætter:

”Jeg vil gerne slutte af med at takke Kim Faber for samarbejdet og ønsker ham al held og lykke fremover.”

For de nysgerrige stamkunder kan Sunset Boulevard oplyse, at de tre restauranter beholder deres nuværende personale.

Om Sunset Boulevard  
Sunset Boulevard er Danmarks største danskejede fastfood-kæde. Den første Sunset Boulevard-restaurant åbnede i Odense i 1996. I dag har man 41 restauranter spredt ud over hele Danmark samt en enkelt i Grønland og en på Færøerne.

Sunset Boulevard serverer et udvalg af burgere, sandwiches, salater, pommes frites og desserter. 

Kilde: Sunset Boulevard
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.
Flere artikler