Stilfuldt og moderne rækkehus

dato

Adresse: Landgangen 12
Pris: 3.985.000

Se boligen her

Boligen strækker sig over flere etager, og byder på en elegant indretning med luksuriøse materialer og hvor de store vinduespartier åbner op til udsigten til Haderslev Fjord, og lader lyset strømme ind i hjemmet.

Denne centrale beliggenhed tilbyder en unik mulighed for at nyde naturen samtidig med i har kort afstand til hverdagens fornødenheder.

Når du træder ind ad hoveddøren, bliver du mødt af en flot og lys entré, med adgang til det ene af boligens badeværelser og et bryggers. Der er ligeledes to gode værelser i stueplan, hvor der er direkte udgang til en dejlig og solrig terrasse.


Førstesalen byder på et rummeligt køkken/alrum, hvor den skønne udsigt kan nydes under madlavningen og ved spisebordet. I finder her et eksklusivt kva­li­tets­køk­ken med det nødvendige i hårde hvidevarer.

Soveværelset er med eget badeværelse og en altan, hvor dagens første solstråler rammer.

På anden sal finder i opholdsstuen og terrassen, hvor den fantastiske udsigt med det samme kaster en ro over dig. Denne atmosfære af ro og afslapning skaber de perfekte rammer til hyggelige stunder.


Udendørs finder i yderligere en carport og et skur til opbevaring.

Hvis du søger en fantastisk oase, hvor sommeren kan nydes, kan du træde ud på tagterrassen, hvor du finder de perfekte rammer til ro, afslapning og hyggelige stunder. 

Kontakt os allerede i dag på tlf. 73 52 04 04, og lad os vise dig dit nye drømmehjem.

Boligens areal: 154m2
Værelser: 3
Grundareal: 144m2
Ejerudgift i måneden: 2.705

Bestil en gratis salgsvurdering


Kilde: EDC FILTENBORG