Rilwan Hassan brillerede, da FCH 6100's Serie 2-herrer sejrede sikkert

Profilbillede
dato

I en stensikker præstation lørdag blev den tidligere Superliga-spiller Rilwan Hassan stjernen på holdet, da FCH 6100's Serie 2-herrer besejrede Gråsten Boldklub med 4-0. Holdet var taget til Aarsbjerg Idrætscenter for at hente point, og det gjorde de med stil.

Efter kampen fangede VORES Haderslev FCH 6100s leder/spiller Magnus Haaland Winterskov Møller for at høre hans reaktion på kampens forløb.

"Vi spillede en fremragende kamp fra første til sidste minut. Vi havde udspillet vores rolle med et nederlag i dag, så det er super fedt at hente sejren," udtalte leder/spiller Haaland Winterskov Møller tilfreds.

Haaland Winterskov Møller fremhævede holdets præstation og hvorfor de vandt kampen over Gråsten B:

"Vi var tæt på det hele. Offensiven spillede stærkt og producerede omkring ti store chancer. Midtbanen løb mange meter og var hele tiden spilbare, mens vores forsvar spillede ekstremt koncentreret. Vores målmand, Jens Larsen, spillede også en sikker kamp, selvom han ikke var meget i aktion."

Magnus var glad for sine spilleres præstation og lagde især vægt på Rilwan Hassans præstation, der lavede tre af målene.

"Rilwan Hassan lavede tre mål, så han er helt oplagt. Men alle 14 gjorde det rigtig godt."

På lørdag den 1. juni står FCH 6100 overfor Haderslev FK. Kampen fløjtes i gang klokken 13:00 på Sydbyens Kunstgræs i Haderslev.

Kampens resultat: 0-4 til FCH 6100
Række: HERRER SERIE 2 - FORÅR 2024, PULJE 23

Mål
50'0-1Rilwan Hassan
55'0-2Rilwan Hassan
58'0-3Rilwan Hassan
76'0-4Magnus H. W. Møller
Kilde: Leder/spiller Magnus Haaland Winterskov Møller, FCH 6100 - HERRER SERIE 2 - FORÅR 2024, PULJE 23