Rilwan Hassan bomber løs i Serie 3: “Umulig at komme udenom“

Profilbillede
dato

FCH 6100 leverede en imponerende præstation i torsdagens kamp mod Vamdrup IF, hvor de sikrede sig en sejr på 6-4. Kampen blev spillet på Sydbyens Kunstgræs i Haderslev.

Udeholdet kom godt fra start og scorede det første mål allerede i det 9. minut. Hjemmeholdet lod sig dog ikke slå ud og svarede hurtigt tilbage med en scoring fra Rasmus Jordoson i det 12. minut, hvilket udlignede til 1-1.

Vamdrup IF formåede at komme foran igen i det 31. minut, men Nikolaj Jacobsen fra FCH 6100 sørgede for endnu en udligning i det 37. minut. Første halvleg blev afsluttet med en scoring fra Rilwan Hassan i det 43. minut, hvilket gav hjemmeholdet en føring på 3-2.

Efter pausen kom udeholdet igen tilbage og udlignede til 3-3 i det 46. minut. FCH 6100 viste dog deres styrke og tog føringen igen i det 53. minut med en scoring fra Magne Fogh Jensen. Rilwan Hassan fortsatte med at imponere og scorede sit andet mål i det 74. minut, hvilket øgede hjemmeholdets føring til 5-3.

Vamdrup IF gav dog ikke op og formåede at score endnu et mål i det 83. minut, hvilket bragte stillingen til 5-4. Men FCH 6100 holdt hovedet koldt og sikrede sejren med endnu en scoring fra Rilwan Hassan i det 85. minut, hvilket endte kampen med en sejr på 6-4 til hjemmeholdet.

Efter kampen udtalte leder og spiller for FCH 6100, Magnus 'Haaland' Winterskov Møller, sin glæde over holdets præstation.

“Jeg er rigtig glad for vores præstation. Vi leverede en af sæsonens absolut bedste kamp, så jeg er bare glad for både indsatsen og de tre point.”

Møller fremhævede også den tidligere Superliga-spiller, Rilwan Hassan, selvom hele holdet imponerede:

“Rilwan Hassan med 3 kasser er umulig at komme udenom. Derudover var stjernen hele holdet.”

Han mente, at holdet lykkedes med at følge deres gameplan til punkt og prikke. Alle spillere var klar over deres opgaver og gav sig 100% for holdet, hvilket var en stor fornøjelse at se.

Næste kamp for FCH 6100 er søndag 8. oktober, hvor de skal møde Hellevad/Agerskov på Sydbyens Kunstgræs (Haderslev). Der er kampstart kl. 11:00.

Kampens resultat: 6-4 til FCH 6100
Række: Serie 3 Herrer

Kilde: Leder/Spiller Magnus 'Haaland' Winterskov Møller, FCH 6100 - Serie 3 Herrer