Moderniseret og indflytningsklar villa med nyere sort engoberet tegl-tag fra 2019

Sandefjordvej 2, 6100 Haderslev
dato

Adresse: Sandefjordvej 2, 6100 Haderslev
Pris: 2.195.000

Se boligen her

Denne villa har en central beliggenhed på en rolig villavej i Haderslev Nord. I har kort afstand til skole, daginstitutioner, dagligvarebutikker og Haderslev centrum.

Villaen byder indenfor i en flot entre, og herfra er der adgang til fordelingsgangen som leder videre til to gode værelser, et flot badeværelse og nedgang til underetagen.

Husets anden fløj byder på en rummelig opholdsstue, spisestue og et pænt køkken med et klassisk stilfuldt look, som er nemt at forelske sig i.


Disse opholdsrum emner af en god og hyggelig atmosfære, og de mange vinduer giver et skønt lysindfald, samtidig med du udgang til et vestvendt terrassemiljø, hvor I kan opholde jer ugeneret.

I underetagen finder i et veludnyttet bryggers med god plads til vaskefaciliteter, et badeværelse og to disponible rum.

Disse rum er tidligere blevet anvendt som teenageafdeling, det nævnes at de disponible rum ikke er godkendt til beboelse på grund af loftshøjden, dog er flugtvejene i orden. Her er der desuden egen indgang.


Træder vi udenfor finder du en dejlig lukket have med begrænset vedligehold, og en skøn terrasse med et hyggeligt miljø, hvor sommeren kan nydes i fulde drag.

Stor indkørsel, nyopført lukket dobbelt garage og værksted.

Boligens areal: 119 m2
Værelser: 2
Grundareal: 904 m2
Ejerudgift i måneden: 2.787

Bestil en gratis salgsvurdering


Kilde: EDC FILTENBORG