Ledende bager søges til dynamisk produktionsenhed hos Lagkagehuset i Haderslev

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du faglært bager med lederambitioner - og måske endda ledelseserfaring? Har du samtidig lyst til at blive en del af en dynamisk og velfungerende produktionsenhed i Haderslev med gode udviklingsmuligheder?

Inden du ansøger vil vi anbefale, at du tager et kig på denne side.
Her har vi samlet en række oplysninger, der kan forberede dig på at sende din ansøgning til os. Siden vil også give et endnu dybere indblik i os som virksomhed, vores karrierrevej og mulighederne i Lagkagehuset.

Lagkagehusets vision og kultur
Vores vision er at blive et bedre bageri for alle!
Vi ønsker at give vores gæster rustikt og raffineret bagværk, der er bagt med hjertet og forankret i stolte danske håndværkstraditioner. Vi har et stærkt koncept kendetegnet ved at have hjertet med i alt, hvad vi gør, lige fra unikke smage og teksturer til mindeværdige gæsteoplevelser.

I Lagkagehuset vægter vi hverdagsglæde utroligt højt. Vi ønsker at være et lille højdepunkt i vores kollegaer og gæsters hverdag. Dét lige fra stemningen man møder, når man træder ind ad døren, til de lækkerier man skal hjem og nyde med sine kære.

For at sikre, at vores kunder i det midtjyske hver dag møder bagværk i særklasse, er vi på udkig efter en bager, som har en faglig såvel som menneskelig ballast, der gør vedkommende til en naturlig leder og rollemodel for kollegaerne. En bager, som vil gå forrest og gradvist påtage sig et større og større ansvar. Fagligt og ledelsesmæssigt.

Info om arbejdet

Du vil blive leder for teamet, der om natten producerer en lang række brødtyper og andet bagværk til vores gæster. Det er en vigtig og stor opgave, at du og resten af teamet får et tæt og stærkt samarbejde.

Du leder, motiverer og sikrer den høje kvalitet - og går selv forrest i produktionen. Samtidig bliver du en del af ledergruppen i bageriet, hvor du sammen med bagermesteren sikrer en god arbejdsplads, der sætter kvalitet, fødevaresikkerhed og godt samarbejde i højsædet.

Vi kan tilbyde 37 timer om ugen, en ugentlig fridag og fri hver anden weekend.

Vi søger en teamleder til natholdet, hvor mødetiderne er mellem kl. 21.30 og 01.00 - øvrige arbejdstider aftales nærmere. Du vil få ansvaret for at imødekomme alle deadlines, lede jeres medarbejdere og tilsikre driften. Teamet består af 15 medarbejdere, som du vil have det overordnede ansvar for sammen med en anden teamlederkollega. Det forventes derfor, at du i et hvis omfang har haft ledelseserfaring i dit tidligere job.

Hvad kan Lagkagehuset tilbyde

Hos os får du et alsidigt job med fagligt dygtige kollegaer og spændende individuelle udviklingsmuligheder. Lagkagehuset er i vækst og udvider eksponentielt - i Danmark såvel som i udlandet. Dette er med til at skabe gode karrieremuligheder på tværs af organisationen. Vi tror på, at du med dedikation, passion og hårdt arbejde, kan nå hvorhen du drømmer om, og vi har en oprigtig interesse i hele tiden at udfordre og løfte hinanden på tværs af faglige kompetencer og afdelinger. Dette skaber et unikt og stærkt sammenhold både i den lokale afdeling i Haderslev - og i Lagkagehuset generelt. Vi står sammen om at værne om den gode kvalitet og om holdningen til, at det vi laver og gør skal give vores gæster en kompromisløs oplevelse.

I Lagkagehuset ved vi, at vores medarbejdere er vores vigtigste ressource, og derfor værner vi om og har fokus på medarbejdertrivsel. For i fællesskab at kunne udvikle arbejdsmiljøet og -forholdene i Lagkagehuset, har alle vores medarbejdere mulighed for at besvare en fyldestgørende trivselsundersøgelse fire gange årligt. På den måde sikrer vi at der, udover den daglige dialog med nærmeste leder, altid er mulighed for, at den enkelte medarbejder kan ytre sig og komme med forbedringsforslag i vores organisation.


Du er en succesfuld teamleder, hvis du er:

 • Passioneret omkring dit håndværk
 • Kendt erfaring med procesledelse, kvalitetssikring og fødevaresikkerhed
 • Fagligt dygtig
 • Ansvarlig og god til at arbejde selvstændigt
 • En god leder og kommunikator
 • Mødestabil og struktureret
 • God til at bevare et overblik og håndtere en til tider hektisk hverdag
 • Fuld af gå-på-mod og initiativ

Vi tilbyder:

 • Ordnede arbejdsforhold i et moderne bageri med 10 gode kollegaer
 • Du bliver en del af et fællesskab, hvor du får mulighed for at bringe dine erfaringer og kompetencer i spil
 • Gode udviklings- og karrieremuligheder i en stor organisation
 • Løn efter kvalifikationer med pensionsordning
 • Medarbejder goder


Ansøgningsprocessen

Vi bestræber os på at behandle din ansøgning så hurtigt som muligt! Du vil første gang høre fra os, senest 5 hverdage efter du har uploadet din ansøgning.
Senest 14 dage efter ansøgningsfristen kan du forvente at få en tilbagemelding på, om vi i denne omgang har valgt at gå videre med netop dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Haderslev Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Lagkagehuset - 001/991 - Dortheavej, Dortheavej, 2400 København NV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6068120

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet