Kom til åbent hus i påskedagene ved EDC Filtenborg og bliv klogere på boligen til netop dig

Åbenthus
Profilbillede
dato

Er du på udkig efter dit næste hjem, men usikker på præcis hvad du søger? EDC Filtenborg inviterer dig til 'Åbent hus med tilmelding' denne påske, skærtorsdag og 2. påskedag.

Dette særlige arrangement giver dig den unikke chance for at udforske en række af vores ejendomme og finde ud af, hvad der taler til netop dine ønsker og behov. Deres arrangement afholdes på tværs af alle deres ejendomme, så du har friheden til at vælge og besøge de hjem, der vækker din interesse.

Ivan Filtenborg og teamet ser frem til at byde dig velkommen. Dette åbent hus-arrangement er designet til at give boligsøgende som dig en dybere forståelse af markedets tilbud og hjælpe dig med at præcisere dine ønsker for dit kommende hjem.

Deltagelse – Hvordan og Hvorfor?
For at deltage i dette eksklusive åbent hus-arrangement, er alt, du skal gøre, at tilmelde dig på edc.dk ved den ejendom, du er interesseret i. Det er helt gratis at deltage, og tilmeldingen sikrer, at vi kan tilbyde dig en personlig og informativ oplevelse.

Hvorfor tilmelde dig? Foruden at se en række ejendomme, giver dette arrangement dig også mulighed for at blive en del af EDC's køberkartotek. Ved at oprette dig, kan de nøje tilpasse søgningen efter dit ideelle hjem til dine specifikke ønsker og behov.

Du vil modtage opdateringer via mail om nye ejendomme på markedet, der matcher dine kriterier, samt eksklusiv information om 'skuffesager' – ejendomme, der endnu ikke er markedsført offentligt.

Hvorfor EDC Filtenborg?
Ved EDC Filtenborg forstår de, at køb af et nyt hjem er en stor beslutning. Derfor er de her for at guide dig igennem processen, fra at udforske dine muligheder til at finde det hjem, der føles helt rigtigt.

Med års erfaring og en dyb forståelse af ejendomsmarkedet, er vores team udstyret til at hjælpe dig med at navigere i dine valg og tage informerede beslutninger.

Så uanset om du er klar til at tage skridtet og købe, eller du stadig er i den indledende fase af din søgning, er deres 'Åbent hus med tilmelding' arrangementet, du ikke vil gå glip af. Kom og opdag, hvad der gør et hus til et hjem, og lad dem hjælpe dig på vej mod dit drømmehjem.

De glæder sig til at møde dig og assistere dig i din boligrejse.


Dato og Tid: Skærtorsdag og 2. påskedag, kl. 10:00
Adresse: Alle deres ejendomme
Tilmelding: Besøg edc.dk for at tilmelde dig ved den ejendom, der fanger din interesse.

Kom og find hjem hos EDC Filtenborg – hvor drømme bliver til virkelighed.

Kilde: EDC FILTENBORG