Haderslev og Vejen kommuner inviterer til informationsmøde om ny cykelsti mellem Gram og Brændstrup

Foto: Haderslev Kommune.
dato

Informationsmøde om ny cykelsti mellem Gram og Brændstrup præsenteret af Haderslev og Vejen Kommuner

Haderslev og Vejen Kommuner har i fællesskab taget initiativ til at arrangere et informationsmøde om et kommende cykelstiprojekt mellem Gram og Brændstrup. Denne begivenhed er sat til at finde sted tirsdag den 14. maj 2024 fra kl. 16.30 til 18.00. Som mødested er Gram Fritidscenter på Stadionvej 15 i Gram udvalgt.

Projektet indebærer en ny cykelsti, der vil være 2,5 meter bred og dobbeltrettet. Dette tiltag vil placere cykelstien i den vestlige del af vejen, der forbinder Gram med Brændstrup, og den vil strække sig over cirka 2,9 kilometer. Med fokus på sikkerhed planlægges der at etablere krydsningsheller ved Slotsvej ved Vester Lindetvej samt på Låsledvej i Brændstrup.

Det primære formål med projektet er at etablere en tryg og sikker cykelrute, der kan motivere flere til at vælge cyklen som transportmiddel, særligt i forhold til at tilgængeliggøre Gram Lergrav for cyklister. Denne udvikling har potentiale til at skabe bedre mobilitet samt understøtte bæredygtige transportmuligheder i regionen.

Ved informationsmødet vil der være mulighed for at få svar på alle spørgsmål omkring projektet. Fremmødte kan forvente en præsentation af de foreløbige projekttegninger og oplysninger om den forventede tidsplan samt ekspropriationsprocessen. Det er værd at notere, at alle er velkomne til at deltage i mødet, og der kræves ingen forhåndstilmelding.

Denne begivenhed markerer et vigtigt skridt i realiseringen af cykelstiprojektet og udgør en unik mulighed for borgere i både Haderslev og Vejen Kommuner til at engagere sig direkte i udviklingen af deres lokale infrastruktur.

https://www.haderslev.dk/nyheder/informationsmoede-om-cykelsti-mellem-gram-og-braendstrup/

Kilde: Haderslev Kommune