Haderslev bliver kulmination på en udfordrende etape i PostNord Danmark Rundt 2024

Foto: Haderslev Kommune.
dato

PostNord Danmark Rundt 2024 vil have en spændende afslutning i Haderslev

Haderslev kommune forbereder sig på at blive centrum for cykelverdenen, når den tredje etape af PostNord Danmark Rundt 2024 afsluttes på toppen af Christian X's Vej. Dette udgør et imponerende højdepunkt for de professionelle cykelryttere efter en krævende 178 km lang rute, der starter i Kolding og fører dem igennem skønne landskaber, herunder Vojens og Tørning, før de når Haderslev.

Denne etape er ikke kun bemærkelsesværdig for sin spektakulære afslutning, men også fordi den deler en stor del af sin rute med kvindernes Tour of Scandinavia fra sidste år. Cykelryttere vil blive udfordret med tre rundstrækninger og fire hårde stigninger op ad bakken, der vil teste deres udholdenhed og taktiske kunnen.

Haderslevs borgmester, Mads Skau, og projektleder ved Haderslev Kommune, Thor Lange, udtrykker begge deres entusiasme og stolthed over igen at kunne byde velkommen til et professionelt cykelløb af så høj kaliber.

Foruden at byde på en ekstra udfordring med tre rundstrækninger på den 8,2 km lange bane, byder etapen også på spændende konkurrencer om den grønne pointtrøje i Christiansfeld og bakketrøje points ved Tørning Mølle. Den første bakkespurt finder sted i Gelballe, og alle elementer er med til at sikre en dynamisk og uforudsigelig konkurrence.

Interessen for Haderslev som en afgørende destination i PostNord Danmark Rundt er blevet yderligere forstærket af Cecilie Uttrup Ludwigs imponerende sejr med en eksplosiv afslutning på den samme målstreg under Tour of Scandinavia i 2023. Dette understreger målbakkens betydning og potentialet for dramatiske slutninger.

Med Kolding som startby for sjette gang og Haderslev, der kun for anden gang tjener som målby, er der lagt op til en spændende og mindeværdig tredje etape i PostNord Danmark Rundt 2024. De lokale i Haderslev Kommune og cykelfans over hele landet ser med spænding frem til at opleve dette cykelløb krydse den smukke danske sommer.

https://www.haderslev.dk/nyheder/postnord-danmark-rundt-slutter-3-etape-i-haderslev/

Kilde: Haderslev Kommune