FitnessDANS: Kom i form med musik og sjov i Haderslev

dato

Træk i træningstøjet og gør dig klar til en aften fyldt med dans, fitness og musikglæde. Haderslevhus inviterer til FitnessDANS den 22. oktober 2024, hvor du kan opleve en energisk træning, der kombinerer dans og fitness til musik, du elsker.

FitnessDANS er et unikt koncept, der blander dansens glæde med fitness' effektivitet. Uanset om du er til retro hits, nye populære radio hits, latinske rytmer, jitterbug, salsa, disko eller country, vil der være noget for enhver smag.

Bliv en superstar på dansegulvet

Instruktøren sørger for, at alle føler sig som en superstar, mens de danser sig igennem de forskellige stilarter. Det er en sjov og engagerende måde at få pulsen op og styrke hele kroppen på, herunder kondition, muskler, balance, koordination og hukommelse.

Ingen tilmelding nødvendig

Alle kan deltage i FitnessDANS, og det kræver ingen tilmelding. Du kan vælge at betale 75 kr. pr. gang eller købe et 10-turs klippekort for 589 kr., som gælder til begge hold. Husk at medbringe væske og en tør trøje til hjemturen.

Praktisk information
Dato: Tirsdag den 22. oktober 2024
Tid: Kl. 19:15
Sted: Haderslevhus, Slotsgade 33, 6100 Haderslev
Entré: 589 kr. for et 10-turs klippekort (gælder begge hold)
Målgruppe: Alle



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut