Fredag den 25. oktober 2024 kan du opleve en unik gastronomisk aften på Restaurant Damende, der markerer sit 100-års jubilæum som traktørsted. I forbindelse med Gastro Week præsenterer restauranten en udsøgt menu, der hylder de gode råvarer og den sønderjyske natur.
MenuenMenuen byder på en forret med koldrøget færøsk laks, peberrodscreme, urtemayo, spæd salat og hjemmebagt brød. Til hovedret serveres kalvemedaljon med friteret kartoffel, rødvinsglace, svampe, løg og årstidssalat. Desserten består af mazarin med æble og hyldeblomstsorbet. Et vegetarisk alternativ er også tilgængeligt ved forudgående kontakt med restauranten.
Historisk oplevelse ved Haderslev DamRestaurant Damende, som drives af Lone og Peter, har siden 2019 budt gæster velkommen til en kulinarisk oplevelse i naturskønne omgivelser. Med en passion for enkel og ærlig mad, tilberedes retterne af kvalitetsrige og ofte økologiske råvarer.
Arrangementet er en del af Gastro Week, der afholdes i samarbejde med Avisfordele og JFM. Husk, at din billet kun gælder til den valgte dato og tidspunkt, og skal fremvises enten udprintet eller digitalt.
Praktisk information
Dato: Fredag den 25. oktober 2024
Sted: Restaurant Damende, Fredstedvej 70, 6100 Haderslev
Entré: 85-399 kr
For vegetarisk menu, kontakt: 74532077
Arrangør: Gastro Week
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her