FCH 6100 vender tilbage på sejrssporet: "En stor forløsning igen at kunne synge sejrssangen"

Foto: Svend Anker Iversen.
Profilbillede
dato

Søndag blev en dag med jubel og glæde for FCH 6100's Serie 2-herrer, da de tog imod Løgum IF på Sydbyens Kunstgræs i Haderslev.

Efter to nederlag i streg var det en sejr, der betød meget for holdet, og som sendte dem tilbage på sejrssporet med et 2-1-resultat.

Efter kampen var stemningen hos FCH 6100 fyldt af lettelse og glæde, som holdets leder og spiller, Magnus 'Haaland' Winterskov Møller, udtrykte:

“Det var super fedt endelig at vinde en kamp efter to nederlag i træk. Så det var en stor forløsning igen at kunne synge sejrssangen efter kampen.”

Møller fremhævede den kollektive præstation som afgørende for sejren:

“Vi spillede som et hold, hvilket vi desværre har været dårlige til hidtil i sæsonen. Vi hjalp hinanden inde på banen, og vi stod sammen, da vi blev ramt af modgang.”

Selvom fodbold er et holdsport, var der alligevel enkelte spillere, der trådte i karakter, herunder Danjal Hansen, som fik en bemærkelsesværdig debut for holdet:

“Danjal Hansen er netop kommet til Færøerne, og han gjorde der super fint. Stor ros til ham i sin debutkamp.”

Næste opgave for FCH 6100 er mod Bylderup/B, hvor holdet håber at fortsætte den positive stime. Kampen finder sted på Bylderup Idrætscenter søndag den 5. maj kl. 13:00.

Kampens resultat: 2-1 til FCH 6100
Række: HERRER SERIE 2 - FORÅR 2024, PULJE 23

Mål
20'1-0Magnus Thomsen
55'1-1
80'2-1Michael Zeberg

Kilde: Leder/spiller Magnus 'Haaland' Winterskov Møller, FCH 6100 - HERRER SERIE 2 - FORÅR 2024, PULJE 23