FCH 6100 tilbage på sejrskurs med dominans mod Løgum IF

Profilbillede
dato

FCH 6100 sikrede sig en vigtig sejr mod Løgum IF på en solrig dag den 8. juni 2024. Efter nederlaget sidste weekend, var FCH 6100 tilbage i topform og dominerede kampen fra start til slut.

Efter kampen fangede vi FCH 6100’s leder og spiller, Magnus 'Haaland' Winterskov Møller, for at få hans reaktion på kampens forløb.

"Det var super fedt at vinde igen, efter vi tabte sidste weekend. Jeg synes igen, vi var klart bedre end modstanderen, så det er jo stærkt," sagde Winterskov Møller, da han beskrev dagens kamp.

Han fremhævede, hvordan holdet havde et klart overtag i spillet fra start til slut.

"I mine øjne var vi et niveau over modstanderen på samtlige pladser, og det gjorde, at vi reelt sad på kampen fra start til slut," udtalte Winterskov Møller med stor tilfredshed over holdets præstation.

Selvom sejren var velfortjent, erkendte Winterskov Møller, at der stadig er plads til forbedring.

"Jeg tror, vi mentalt skal være 5-10% mere fokuserede, hvis vi skal slå et bedre hold end lørdagens modstander," påpegede han.

En af kampens helt store profiler var Mikkel Hedegaard, der stod for to af FCH 6100's mål. Winterskov Møller var ikke i tvivl om, hvem der skulle fremhæves:

"Mikkel Hedegaard laver to mål, så på den baggrund bliver det ham."

Med denne sejr i bagagen kan FCH 6100 nu se fremad mod de kommende udfordringer med fornyet selvtillid og ambitioner om yderligere forbedringer. Holdets fokus og samarbejde vil være afgørende i de næste kampe, hvor de skal realisere deres potentiale og fortsætte de gode takter fra dagens opgør.

Næste kamp for FCH 6100 er et opgør imod Bylderup/B. Det udspiller sig i Sydbyens Kunstgræs (Haderslev) d. 15. juni klokken 14:00.

Kampens resultat: 0-4 til FCH 6100
Række: HERRER SERIE 2 - FORÅR 2024, PULJE 23

Mål

22'0-1Mikkel Hedegaard
38'0-2Mikkel Hedegaard
45'0-3Magnus W. Møller
72'0-4Michael Zeberg
Kilde: Magnus 'Haaland' Winterskov Møller