FCH 6100 sikrer vigtig udesejr i tæt kamp mod Rødding IF

dato

FCH 6100 hentede en vigtig sejr i en tæt kamp mod Rødding IF på udebane. Med en solid defensiv og perioder med flot spil kunne FCH 6100 juble over de tre værdifulde point.

Den 24. september 2024 stod FCH 6100 over for Rødding IF i en spændende udekamp. Efter slutfløjtet fangede vi FCH 6100’s leder og spiller, Magnus 'Haaland' Winterskov Møller, for at få hans reaktion på kampen.

"Det var rigtig godt med de tre point. Det var det eneste, som vi kom efter," sagde en tilfreds Winterskov Møller. Der blev udvist stor kollektiv indsats fra FCH 6100, der formåede at holde nullet samtidig med, at de fik modstanderne til at løbe mange meter.

Winterskov Møller fremhævede også, hvad der fungerede for holdet i dagens opgør: "Vi spiller periodevis rigtig fin fodbold og får dem ud at løbe en hel del. Samtidig var det rigtig godt at holde nullet."

Selvom sejren var i hus, var der stadig plads til forbedringer ifølge Winterskov Møller. "Vi forærer dem en chance i starten af kampen, mens vi var for uskarpe foran Røddings mål. Samtidig har vi perioder af kampen, hvor vi ikke spiller særlig godt - det har vi ikke råd til næste gang. Men alt i alt ser vi fremad mod på lørdag, hvor der venter en hamrende svær kamp mod Spangsbjerg."

En spiller, der gjorde en stor forskel i dagens kamp, var Morten Jæger, som blev kåret til kampens spiller af både spillere og stab. Jæger’s indsats var med til at sikre den afgørende sejr for FCH 6100.

FCH 6100 ser nu frem til deres næste udfordring, hvor de skal møde Spangsbjerg på lørdag. Med den seneste sejr i bagagen er optimismen høj i truppen, der vil arbejde benhårdt for at sikre endnu en sejr.

Næste kamp for FCH 6100 er et opgør imod Spangsbjerg IF. Det udspiller sig i Sydbyens Kunstgræs (Haderslev) d. 28. september klokken 13:00.

Kampens resultat: 0-4 til FCH 6100
Række: HERRER SERIE 1 - EFTERÅR 2024, PULJE 11

Mål
10'0-1Magnus W. Møller
60'0-2Lucas Jønsson
75'0-3Lucas Jønsson
80'0-4Silas Andersen
Kilde: Magnus 'Haaland' Winterskov Møller