FCH 6100 sikrer sig oprykning til Serie 1 efter dramatisk sejr over Varde IF

Profilbillede
dato

FCH 6100’s Serie 2-hold sikrede sig oprykning til Serie 1 efter en spændende kamp mod Varde IF. Det var en stor dag for holdet, som endte med at stå som vindere efter en sæson med mange udfordringer.

Magnus Winterskov Møller, leder og spiller for FCH 6100, var meget begejstret efter sejren over Varde IF, som blev spillet den 29. juni 2024.

“Sejren betød, at vi rykkede op i Serie 1, så det var helt fantastisk. Vi har haft mange op- og nedture undervejs i sæsonen, så det var fremragende at slutte af med en oprykning,” udtalte han med glæde.

Selvom modstanderen var stærkere på papiret, formåede FCH 6100 at stå sammen som et hold og kæmpe sig til sejren.

“Vi spillede som et hold. Modstanderen var en tand bedre end os, da de stillede med et voldsomt stærkt hold, så det var også nødvendigt,” forklarede Magnus Winterskov Møller om dagens indsats.

Da sæsonens sidste kamp nu er spillet, har holdet ikke flere kampe at forbedre sig til, men Winterskov Møller reflekterede alligevel over personlige læringspunkter fra sæsonen.

“Jeg har i hvert fald personligt lært, at jeg selv skal spise mindre, hvis jeg ikke skal blive spist af modstanderen på det niveau, der venter,” bemærkede han humoristisk.

Selvom hele holdet ydede en kæmpe indsats, var der dog en spiller, som Magnus Winterskov Møller syntes fortjente særlig ros.

“Alle gjorde deres ypperste og kæmpede for klubben, holdet og hinanden. På den baggrund ville det ikke være fair at fremhæve nogen. Men jeg vil gerne fremhæve Nikolaj Jacobsen for to fremragende indhop i playoff-kampene, hvor han scorede i dem begge,” sagde han.

Med denne imponerende præstation kan FCH 6100 nu se frem til at spille i Serie 1 næste sæson, en målsætning som holdet har kæmpet hårdt for at nå.

Stort tillykke til FCH 6100 med oprykningen!

Kampens resultat: 1-3 til FCH 6100
Række: PLAYOFFKAMPE SERIE 1 - SERIE 2

Mål
25'0-1Mathias Jensen
60'0-2
75'0-3Rilwan Hassan
90'0-4Nikolaj Jacobsen
Kilde: Magnus Winterskov Møller