FCH 6100 rykker op i Serie 2 for første gang i klubbens historie!

Profilbillede
dato

FCH 6100 sikrede sig en imponerende sejr på 2-0 over Kolding B i onsdagens kamp på Sydbyens Kunstgræs, og dermed var oprykningen til Serie 2 i hus.

Hjemmeholdet startede kampen stærkt og havde flere store chancer i den første halve time. Desværre blev afslutningerne ikke udnyttet optimalt, og kun Magnus W. Møller formåede at få bolden i nettet og bringe FCH 6100 foran med 1-0 i det 5. minut.

Kampen forblev tæt og spændende, og det var først i det 83. minut, at Simon Hansgaard fra FCH 6100 formåede at udbygge føringen til 2-0. Dette mål sikrede ikke kun sejren i dagens kamp, men også oprykningen til serie 2 for første gang i klubbens historie.

Efter kampen udtalte leder og spiller for hjemmeholdet, Magnus 'Haaland' Winterskov Møller, sin begejstring over sejren og oprykningen.

“Det var en helt fantastisk sejr, som betyder, at rykker op i Serie 2 for første gang i klubbens historie. Det blev meget nervøst, efter vi ikke havde afgjort kampen i første halvleg, som vi burde, men heldigvis fik vi kæmpet os til sejren og oprykningen.”

Selvom FCH 6100 startede kampen godt og havde flere store chancer, blev de forhindret i at score flere mål af en stærk keeper fra Kolding. Holdets pres fungerede godt, og der var stor energi på banen.

Winterskov Møller fremhævede også Rasmus Jensen som kampens spiller.

“Rasmus Jensen blev kåret til kampens spiller. Han gav sig 200%, og selvom han kan lave fejl, så kommer han med en fantastisk attitude, som smitter af på resten af holdet.”

Møller erkendte dog også, at der er områder, der skal forbedres inden næste kamp. Holdet oplevede, at de blev trætte som tiden skred frem, da det høje pres krævede en del energi. Desuden fik de ikke det fulde udbytte, som de ønskede, selvom de ofte erobrede bolden højt på banen, især i første halvleg.

Alt i alt var det en fantastisk sejr for FCH 6100, der sikrede dem oprykning til Serie 2.

Næste kamp - og sæsonens sidste - for FCH 6100 er lørdag 28. oktober, hvor de igen skal møde Kolding Boldklub. Denne gang på Mosevej Sportsplads. Der er kampstart kl. 14:30.

Kampens resultat: 2-0 til FCH 6100
Række: Serie 3 Herrer

Kilde: Leder/Spiller Magnus 'Haaland' Winterskov Møller, FCH 6100 - Serie 3 Herrer