FCH 6100 kæmper sig til tre point på trods af ringe præstation: “Vi spiller på ingen måde en god kamp i dag"

Profilbillede
dato

FCH 6100 sikrede sig en vigtig sejr på hjemmebane, da de besejrede Hellevad/Agerskov med 3-2 i en spændende kamp på Sydbyens Kunstgræs i Haderslev.

Det var udeholdet, der kom bedst fra start og bragte sig foran 1-0 efter 10 minutters spil. Hjemmeholdet kæmpede dog hårdt for at komme tilbage i kampen, og det lykkedes dem at udligne til 1-1 i det 37. minut. Målet blev scoret af Magnus W. Møller, der skulle vise sig at blive en afgørende faktor i kampen.

I anden halvleg fortsatte hjemmeholdet med at presse på, og det var igen Magnus W. Møller, der kom på måltavlen. Han scorede sit andet mål i kampen og bragte hjemmeholdet foran 2-1 i det 62. minut. Ti minutter senere øgede Alex Bartel føringen til 3-1 med et flot mål.

Udeholdet gav dog ikke op, og de formåede at reducere til 3-2 i det 85. minut. Trods en hård kamp og manglende kræfter efter en tidligere kamp i ugen, formåede hjemmeholdet at holde fast i sejren og sikre sig tre vigtige point til tabellen.

Efter kampen udtalte leder og spiller for hjemmeholdet, Magnus 'Haaland' Winterskov Møller, at holdet ikke spillede en god kamp og der var meget der kunne have været bedre. Han var dog glad, for at de i sidste ende formåede at tage sejren.

“Vi spiller på ingen måde en god kamp, hvor vi er uskarpe hele vejen rundt. Så jeg er meget glad for, at vi lykkes med at hente tre meget vigtige point til tabellen.”

Han fremhævede også Alex Bartel, der fik sin debut på førsteholdet i denne sæson:

“Alex Bartel fik sin første kamp for serie 3 denne sæson, da han normalt spiller på andetholdet. Han gjorde det rigtig fint og scorede et flot mål.”

Magnus 'Haaland' Winterskov Møller mente, at holdet ikke lykkedes med meget i kampen, men de kæmpede fint, selvom kræfterne var en mangelvare efter en hård kamp tidligere på ugen. Han mente, at alt skal forbedres inden næste kamp, især energien og spillet med og uden bold samt skarpheden foran mål. Han var dog fortrøstningsfuld og er sikker på, at holdet vil præstere bedre efter en uges restitution.

Alt i alt var det en spændende kamp, hvor hjemmeholdet formåede at trække sig sejrrigt ud og sikre sig tre vigtige point i tabellen.

Næste kamp for FCH 6100 er lørdag 14. oktober, hvor de skal møde Vamdrup IF på Vamdrup Kultur og fritidscenter ARENA SYD. Der er kampstart kl. 15:00.

Kampens resultat: 3-2 til FCH 6100
Række: Serie 3 Herrer

Kilde: Leder/Spiller Magnus 'Haaland' Winterskov Møller, FCH 6100 - Serie 3 Herrer