FCH 6100 imponerede i lokalbraget mod HFK: "Det var virkelig godt at vinde"

Profilbillede
dato

FCH 6100 dominerede lokalopgøret mod Haderslev FK med en overbevisende 5-0 sejr. Hjemmeholdet viste deres overlegenhed på banen og sikrede sig en komfortabel sejr.

Kampen startede med en jævnbyrdig første halv time, hvor begge hold kæmpede for at finde deres rytme. Men i det 30. minut brød Ludvig Møller dødvandet og scorede det første mål til FCH 6100. Dette mål gav hjemmeholdet en nødvendig opmuntring og satte tonen for resten af kampen.

Før pausen udbyggede Simon Hansgaard føringen til 2-0 i det 42. minut, hvilket gav FCH 6100 en solid føring ind i anden halvleg. Holdet fortsatte deres dominans og i det 56. minut scorede Magnus W. Møller sit første mål i kampen og øgede føringen til 3-0. Han gentog bedriften i det 61. minut og sikrede sig sit andet mål i kampen.

Hjalte Koch sluttede festen af med et flot hovedstødsmål i det 71. minut og cementerede FCH 6100's overlegenhed med en 5-0 sejr.

Efter kampen udtalte leder og spiller for hjemmeholdet, Magnus 'Haaland' Winterskov Møller, sin tilfredshed med sejren.

"Det var virkelig godt at vinde. Vi spillede igen et lokalopgør, og denne gang mod vores venner fra den nordlige del af Haderslev. Det er altid specielt, men efter en blandet første halv time, så synes jeg, at vi var et niveau bedre end dem i resten af kampen."

Møller fremhævede også nogle individuelle præstationer, herunder Lukas R. Nielsen, der stod godt i målet og fik sit første clean sheet siden runde 3. Han roste også Hjalte Koch for at score sit første mål for FCH 6100 på et flot hovedstød.

Selvom sejren var overbevisende, mente Møller stadig, at der var plads til forbedring.

"I den første halve time fungerede det generelt ikke, men efterfølgende kom der bedre styr på det. Vi justerede lidt inde på banen, så vi ikke gik i højt pres hver eneste gang, og det var med til, at vi især i anden halvleg stod rigtig godt på banen og først tillod dem nogle unødvendige chancer i kampens sidste ti minutter."

Alt i alt var det en imponerende præstation fra FCH 6100, der viste deres styrke og evne til at dominere på banen. Med en 5-0 sejr kan de se frem til deres næste udfordring med selvtillid og optimisme.

Næste kamp for FCH 6100 er onsdag 25. oktober, hvor de skal møde Kolding Boldklub på Sydbyens Kunstgræs (Haderslev). Der er kampstart kl. 20:45.

Kampens resultat: 5-0 til FCH 6100
Række: Serie 3 Herrer

Kilde: Leder/Spiller Magnus 'Haaland' Winterskov Møller, FCH 6100 - Serie 3 Herrer