Danmark og NATO: Er vi en strategisk belastning eller en troværdig allieret?

dato

Kom til en spændende aften på Haderslev Rådhus den 24. oktober 2024, hvor fhv. kontreadmiral Torben Ørting Jørgensen vil give et indblik i Danmarks rolle i NATO. Arrangementet er en del af Folk & Sikkerheds NATO 75 projekt og støttet af Den A.P. Møllerske Støttefond.

Arrangementet byder på en dybdegående diskussion om Danmarks nuværende position som NATO-medlem. Med fokus på de udfordringer og krav, som Danmark står overfor i lyset af den aktuelle sikkerhedspolitiske situation i Europa, vil Torben Ørting Jørgensen give en ærlig vurdering af dansk forsvar.

Danmarks rolle i NATO

Siden NATO's oprettelse i 1949 har Danmark haft en forpligtelse til at opretholde et forsvar, der kan leve op til alliancens krav. Aftenen vil belyse, hvordan Danmark historisk set har håndteret disse forpligtelser, og hvordan nutidens udfordringer, som krigen i Ukraine, har ændret den sikkerhedspolitiske dagsorden.

En del af Folk & Sikkerheds NATO 75 projekt

Dette arrangement er en del af Folk & Sikkerheds NATO 75 projekt, der har til formål at skabe debat og opmærksomhed omkring Danmarks rolle i NATO. Arrangementet er gjort muligt med støtte fra Den A.P. Møllerske Støttefond.

Praktisk information
Dato: Torsdag 24. oktober 2024
Tid: Kl. 19:00
Sted: Haderslev Rådhus, Christian X's Vej 39, 6100 Haderslev
Entré: Ikke oplyst
Målgruppe: Alle



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut